Je m’absente quelques jours... À bientôt ! Ccile

mardi 9 avril 2019

Rencontre avec des marques de mode



"Vi skal bevæge os væk fra den eksisterende ’take, make, waste’-tilgang i samfundet, hvor vi ukontrolleret tager af naturens ressourcer og producerer med et alt for stort miljømæssigt og socialt aftryk uden at tænke på genanvendelse og til sidst smider ud. Vi skal bevæge os hen imod en tilgang, hvor måden vi tager af og bruger naturens ressourcer på og måden, vi producerer på, sætter minimale aftryk, og hvor produkter er designet, så de kan anvendes igen og igen. I mode- og tekstilindustrien kræver det design og innovation af nye materialer og forretningsmodeller og omfattende samarbejde, og her spiller den private sektor en spændende og afgørende rolle. Men det kræver også fokus på måden, hvorpå vi forbruger. I går var jeg sammen med CEO for Global Fashion Agenda Eva Kruse på besøg hos fire danske virksomheder, Chr. Hansen, Novozymes, Designers Remix og Bestseller, som alle tænker i bæredygtige strategier og løsninger og bidrager til bæredygtighedsdagsordenen. De fire virksomheder er bare et lille udsnit af de mange engagerede kræfter i Danmark, der tænker nyt og i bæredygtige løsninger. Jeg besøgte virksomhederne, fordi den vigtige bæredygtighedsdagsorden interesserer mig meget. Men også som en optakt til Copenhagen Fashion Summit i maj, som netop handler om at skabe en bæredygtig modeindustri. Jeg vil gerne lære mere om, hvad det kræver af en virksomhed at tænke bæredygtigt som forretningsstrategi og også om det potentiale for vækst, som bæredygtige løsninger bringer med sig. Det var lovende at høre om den udvikling der sker, lige fra den rolle bakterier og enzymer spiller for opnåelse af en mere bæredygtig verden til rejsen mod skabelsen af bæredygtige tøjkollektioner og forretningsmodeller - en inspirerende og lærerig dag." H.K.H. Kronprinssen.
Une publication partagée par DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus) le



La princesse Mary a rencontré quatre marques de mode danoises pour discuter de mode durable et comment les marques doivent s'adapter à la nouvelle façon de créer en respectant notamment l'environnement. La princesse était accompagnée par Eva Krause, présidente de Global Fashion Agenda.

MODE

Manteau PRADA


Escarpins GIANVITO ROSSI

3 commentaires:

  1. Le port de ce manteau que j'ai beaucoup de plaisir à revoir ce manteau ( http://princessesblog76.blogspot.com/2010/10/ouverture-du-parlement-copenhague.html)est renouvelé par l'association avec des chaussures jaunes et des pantalons noirs tout simples.

    RépondreSupprimer
  2. Toujours aussi fan de ce manteau et ici très bien porté avec le reste.
    Solisa

    RépondreSupprimer
  3. Wonderful look, love the yellow shoes.

    RépondreSupprimer